top of page

ALLROUND DJ - ZONDER

Ik zoek alleen een DJ!

Tijd voor een feest! Het online vinden van een goede DJ is niet gemakkelijk. Je zoekt iemand die je zorgen uit handen neemt en die precies past bij je muzikale wensen.

 

Een feest zonder zorgen

Je bedenkt hoe jouw ideale feest eruit komt te zien. Voorafgaand aan het feest stemmen we precies af wat je wensen zijn, aangepast op de mogelijkheden van de locatie. Allround dj Melvin zorgt dat op het feest alles op zijn plaats valt, het enige wat jij hoeft te doen, is genieten en dansen met je gasten.

 

Het muzikale verloop van jullie feest

Het muzikale verloop ligt in jouw handen. Iedereen neemt een drankje en praat lekker bij, allround dj Melvin creeërd een gezellige sfeer. Zodra de eerste mensen beginnen te bewegen, gaat hij over op dansmuziek.

Met collectie aan de beste dansnummers begint Melvin aan een prachtige avond.

Zijn doel is, een onvergetelijk feest te verzorgen. Het dak mag eraf!

 

Klantreviews

Het belangrijkste is dat je, en alle gasten, van het feest genieten. Daarom nemen wij voorafgaand aan het feest uitgebreid alle wensen door. Check hier wat onze klanten al zeiden.

 

Prijs

De prijs is afhankelijk van je wensen. Doordat de locatie of jij voor de apparatuur zorgt is het voordeliger dan dat wij met onze eigen show komen. Het hangt af van bijvoorbeeld de duur van de avond, en of het feest door de weeks of in het weekend is.. Vraag nu een offerte aan.

 

De voordelen van onze muziek:

  • Iedereen op de dansvloer op je feest of evenement

  • Altijd persoonlijk contact over je wensen

  • Er wordt ingespeeld op de sfeer met de bekende hits

  • Grote muzikale kennis: van 70′s, 80′s, 90′s, 00′s tot top 40

allround dj Melvin is ook thuis in andere en specifieke genres, denk hierbij aan: 

R&B, Dance-House ( EDM. Deep, Latin-Tropical )en feestmuziek.

bottom of page